Apartman 9

Vila Aleksandra

9max 4 osobe

Apartman 9

  • TV LCD 32"
  • Wi-fi service
  • Parking
  • Max 4 osobe

APARTMAN 9 - se sastoji od dnevnog boravka sa ležajem na razvlačenje, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom i kupatila, spavaće sobe sa odvojenim kupatilom u kojoj se nalazi francuski ležaj i klub sto i dve stolice. Površina apartmana je 40m2. Apartman poseduje: dva LED TV 32" u dnevnom boravku i spavacoj sobi, kablovsku televiziju, besplatan bežični internet, mikrotalasna rerna, fen, peškiri, posteljine, daska za peglanje i pegla , krevetac za decu po potrebi. Maksimalno 4 osobe.

APARTMAN 9- se sastoji od dnevnog boravka sa ležajem na razvlačenje, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom i kupatila, spavaće sobe sa odvojenim kupatilom u kojoj se nalazi francuski ležaj i klub sto i dve stolice. Površina apartmana je 40m2. Apartman poseduje: dva LED TV 32" u dnevnom boravku i spavacoj sobi, kablovsku televiziju, besplatan bežični internet, mikrotalasna rerna, fen, peškiri, posteljine, daska za peglanje i pegla , krevetac za decu po potrebi. Maksimalno 4 osobe. Vila Aleksandra Zlatibor, smestaj na Zlatiboru, odmora, vauceri za odmore, letovanje na Zlatiboru, zimovanje na Zlatiboru

Gosti o apartmanu

Ana - Srbija

Mi smo prezadovoljni ovim smestajem, apsolutno sve nam se dopalo. Domacini su preljubazni i uvek na usluzi sta god da nam je bilo potrebno. Apartman je izuzetno cist i udoban, apsolutno isti kao sto je predstavljen na sajtu.

*komentari sa sajta Booking.com