Da li ste zakasnili za vaučer za putovanja

Da li ste zakasnili za vaučer za putovanja


Vlade Srbije je odobrila još 20.000 vaučera do kraja godine, rekla je Olgica Miljković iz Turističke organizacije Srbije.

Ona je u Novom Sadu, gde je prisustvovala promotivnoj kampanji Turističke organizacije Srbije "Vidi Srbiju", rekla da to znači da će do kraja 2017. godine biti podeljeno ukupno oko 80 000 vaučera.

"Turistička organizacija Srbije nakon uspešne regionalne kampanje, započela je letnju turističku promotivnu kampanju u Srbiji, a nakon Niša i Čačka danas smo u Novom Sadu, kako bi Novosađanima predstavili celokupnu turističku ponudu Srbije", navela je Miljković.

Ona je rekla da su ovakve akcije prilika da se pozovu građani da deo svog odmora, ako ne i ceo, provedu u Srbiji i upoznaju turističke i promotivne lepote Srbije.

"I ove godine smo se opredelili da nastavimo sa tom tradicijom promovisanja domaće turističke ponude kroz gradove Srbije jer je bilo veliko interesovanje prethodne dve godine, stoga smo se ove godine opredelili da realizujemo akciju u četiri grada pod nazivom - Vidi Srbiju, savršen odmor ti je na dohvat ruke", kazala je Miljković.

Promotivna kampanja "Vidi Srbiju" pored Niša, Ccačka i Novog Sada, 7. jula će posetiti i Beograd.

Izvor: Mondo.rs